Overmax X-monster 3.0 távirányítós autó

X-Monster 3.0 Drive More Combo

Overmax X-monster 3.0 távirányítós autóOvermax Li-Ion akkumulátor

- 10 %
Összesen :   26 481 Ft

21 990 Ft

Az X-Monster akár 45 km/h sebességre képes távirányítós RC autó. A 7.4V 850 mAh újratölthető akkumulátorral egy töltéssel 15-20 perc folyamatos használatot biztosít. Max. 100 méter távolságig vezérelhető.

Nem rendelhető

Elfogyott

Cikkszám: OV-X-MONSTER Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az Overmax X-Monster 3.0 4WD akár 45 km/h sebességre képes négykerék meghajtású  távirányítós RC autó. A 850 mAh újratölthető akkumulátorral egy töltéssel 15-20 perc folyamatos használatot biztosít. Max. 100 méter távolságig vezérelhető.
Az autó töltése USB portról (töltőkábel tartozék), a távirányítóba 3db AA méretű ceruza szükséges.

Ez az az autó, amit a szülő is imádni fog. Sőt, valószínűleg apa többet fog vele játszani. Majd még egyet kell venned, hogy a gyereknek is legyen 🙂 Nem vicc, tapasztalat.

Overmax X-monster 3.0 távirányítós autó használata

 1. Először az autón a kapcsolót tolja át ON pozícióba.
 2. A távvezérlőn a kapcsolót tolja át ON pozícióba. A bekapcsolást jelző LED villogni kezd. Várjon kb. 5 másodpercet, amíg a távvezérlő összekapcsolódik az autóval. A LED folyamatos fénnyel kezd világítani.
 3. Az előre haladáshoz húzza a gázkart hátra. A gázkar minél erősebben van meghúzva, az autó annál gyorsabban halad. Tolja előre a gázkart, az autó lefékezéséhez és a hátramenethez. Tekerje a forgatógombot balra vagy jobbra, az autó kanyarodásához.

Az X-monster autó akkumulátorának töltése

 1. Kapcsolja ki az Overmax monster truck autót.
 2. Csatlakoztassa a töltőt a számítógép USB aljzatához vagy az USB adapterhez (ajánlott!). Majd csatlakoztassa az akkumulátort a töltőhöz. A töltés ideje alatt egy zöld LED fog villogni.
 3. Csatlakoztassa az akkumulátort a töltőhöz.
 4. Ha az akkumulátor feltöltődött, a zöld LED folyamatosan égni fog. A feltöltés után csatlakoztassa le az akkumulátort a töltőről és húzza ki a töltőt.

FIGYELEM! Az autó használatát követően várjon 10-15 percet (hogy lehűljön). és csak azután kezdje el tölteni az akkumulátort. A töltés ideje alatt az akkumulátort ne hagyja felügyelet nélkül. Olvassa el az akkumulátorok töltéséről szóló cikkünket is.

A Monster truck tisztítása és karbantartása

Minden rc modell törődésre szorul, ezek nem játékszerek már, amiket csak használunk és utána dobhatjuk ki őket. A legfontosabb, amivel az rc autók életét meghosszabbíthatjuk és a későbbi problémákat elkerülhetjük, az az időszakos karbantartás, tisztítás. Ennek elmulasztása idő előtti kopással, sérüléssel és a garancia elvesztésével jár.

 • Tisztítás előtt kapcsolja ki az Overmax X-Monster távirányítós autót és vegye ki az akkumulátort.
 • Tisztítsa meg az autót és a távvezérlőt nedves kendővel.
 • Ne használjon vegyianyagokat az autó tisztításához.
 • Minden használat után tisztítsa meg az autót a homoktól és a portól. Ehhez használhat ecsetet, régi fogkefét vagy sűrített levegőt.

Tulajdonság

Csomag tartalma

További információk

Tömeg1270 g
Méretek47 × 25 × 13 cm
Garancia

12 hónap

Gyártó

Hatótáv

80-100 m

Maximális Sebesség

45 km/h

Méretarány

Szín

Zöld

Üzemidő

15-20 perc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.